HEDENBERGS KIROPRAKTORKLINIK
FENIX VÄG 12 VÄRMDÖ KÖPCENTRUM
Hem
Hitta oss
Priser
Behandling
Om oss
Om oss

Kliniken har funnits i Gustavsberg sedan 2002 och vi flyttade till Värmdö Köpcentrum Mölnvik i november 2003.

Helena Hedenberg:

Utexaminerades år 2000 med en Master of Science i Kiropraktik från Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England.

Jag gjorde min AT-tjänst på Lövgrens Chiropraktorklinik på Östermalm samt St:Göran sjukhus. Jag arbetade på Lövgrens Chiropraktorklinik till våren 2002 då jag tillsammans med min man öppnade Hedenbergs Kiropraktorklinik i Gustavsberg. 2003 flyttade vi till Värmdö Köpcentrum Mölnvik. Jag har under åren vidareutbildat mig och har ett speciellt intresse för kiropraktisk rehabilitering och ryggont hos gravida.


Tom Hedenberg:

Utexaminerades år 1998 med en Master of Science i Kiropraktik från Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England.

Jag gjorde min AT-tjänst på Fridhemsplans Kiropraktorklinik och på Karolinska sjukhuset. Jag fortsatte att arbeta på Fridhemsplan fram till 2002 då jag och min fru fick ett gyllene tillfälle att öppna egen klinik i Gustavsberg. Jag har under åren vidareutbildat mig regelbundet och har utvecklat ett speciellt intresse för skador i knä, axlar och armbågar samt kiropraktisk rehabilitering i allmänhet.
HemHitta ossPriserBehandlingOm oss